Post colònies

Ja fa 5 dies que es van acabar les colònies, i a molts ja ens sembla una eternitat. Es troben a faltar les activitats, els jocs, el xivarri de cada matí, el silenci de l’hora de bandera, el perfum de la granja del costat…

Aquest any hi ha hagut com a novetat aquest blog i el twitter, que els hem utilitzat perquè tothom pogués seguir des de casa seva totes les aventures que ens anàven passant al Mas Aliberch. Tot i això, no l’hem anat actualitzant tant com voldríem. De totes maneres, no us penséssiu pas que això és una eina que quedarà morta fins l’estiu que vé. Si ens aneu seguint, aviat anunciarem per aquí les dates de la Festa Foto, i totes les novetats que hi pugui haver des del Grup d’Esplai Fent Camí.

Mentrestant, us animem a deixar comentaris amb les vostres anècdotes de les colònies o també a opinar des del punt de vista dels pares, mares o familiars.

Ja per acabar, us deixem amb la cançó de colònies, aquesta vegada ja actualitzada amb l’estrofa que van escriure i cantar els ganàpies:

http://www.goear.com/files/external.swf?file=8729a6b

Petons blancs i vermells.

One Comment Add yours

  1. Oly ha dit:

    Oshtresh!!! han pashat moltsh diesh jha d’eshde que vau marxshar!!!! Un altre cop moltesh grashiesh per tot!!! Eshpero poder-vosh veure molt aviat!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s